Well you can break my bones with sticks and stones

Great, nu har jag fått öroninflammation, möjligtvis ögoninflammation, halsont, feber osv osv. BLÄÄÄÄ
Blir förmodligen hemma från skolan imorgon också. Aja nu ska jag gå och kolla på film med mamma och dricka nyponsoppa med glass! 


Bläääääääää?

Såå, nu kom jag nyss hem efter att har varit med Emma och kollat på när hennes lillasyster har spelat. Dom förlorade men var duktiga ändå! Ska också strax ut och gå en runda i det härliga vädret!
Skolan idag var helt okej. Kändes som om det inte alls var så många lektioner. Vilket var skönt men slutade dock tio i fyra vilket jag kommer att göra 3 dagar i veckan -.- Och imorgon ska vi gå en mil med 8:na, får se hur det går.
Blääääääääää

Twinkle twinkle little star

Såå. Nu har jag duschat, städat, varit ute och gått, hängt lite tvätt, kollat på film med mamma och brorsan och ska nu gå och lägga mig! Det var jätteskönt ute när jag gick. Kändes lite som att hösten var på väg! Yaaay! Ska bli så härligt att tända ljus och ta på sig höstjackan!
Blev lite sent ikväll med tanke på att det är skola imorgon och jag är jättetrött så jag ska somna till en film hade jag tänkt.
Om det nu kommer att gå eftersom den största myggan någonsin har valt att våldgästa mitt rum..


En mycket mysig låt nu så här när det börjar bli lite kallt. Åååh jag vill ha höst!

Water for elephants

Daaamn vad det regnar. Mys
Ja nu sitter jag och kollar på Water for elephants! Mycket bra film än så länge. Men sorlig och hemsk! Tycker inte om cirkusar bara.
Innan idag var jag på kalas för min mammas kusin fyller 50! Grattis.
Ja jo skolan har ju börjat. Det var kul att träffa alla och så. Har inte haft några riktiga lektioner än men det kommer väl nästa vecka! Får se hur det blir med betyg och sånt shiet. Men det nya betygsystemet suuger! Aja. Vi får väl se.
Seriös? Haha äääälskar min nya mössa :)

Ut och gå

Nu går jag när jag är arg så sticker jag ut och går en runda med underbar musik i öronen!

Nytt från Göteborg

H&M
H&M
Kappahl

Cubus (halsduk om ni inte ser det ^^)

H&M

Cubus

Cubus

H&M

Stadium
Sen så köpte jag en röd mössa och lite underkläder och sånt men batteriet räckte inte till till det. Hehe Men jag blev duktigt nöjd med köpen! Och Liseberg var ju bara awesome! :DD
Nu sitter jag och väntar på att Mika ska bli klar så ska hon jag och Emma åka in till Karlskrona en sväng. Fanns lite grejer i Göteborg som jag inte hann köpa som kan behövas nu när skolan börjar snart.

20 Augusti

Hallå. Ligger just nu och kollar lite på My super sweet 16. Tycker sånt är lite kul men ändå ganska onödigt.
Ska strax göra mig iordning för jag ska upp till farfar för att han fyller år. Grattis!!
Senare måste jag städa klart och packa lite eftersom imorgon åker la famila och jag till Göteborg för shopping och Liseberg! Så fucking awesomeness! Har massa jag vill köpa och massa jag ska åka. Hehe.
En video som min syster visade mig från filmen Across the Universe som jag blir duktigt sugen på att se när jag kollar på den här!

I want you, i want you so bad it's drivin' me mad

Har inte blivit något inlägg idag för jag vaknade vid 12 och stack direkt till Emma en stund och pratade med henne och Linn en stund och när jag var på väg hem därifrån så ringde Mika och sa att hon hade kommit hem :D Hon har varit borta i 8 veckor så jag rusade hem till pappa och tog cyklen och cyklade direkt upp till henne! Ååh vad kul det var att få träffa henne. Har saknat henne som attan. Och vi hade ju en del att prata om så det gjorde vi och käkade och hade det bra! Sedan var vi båda två så trötta så jag cyklade hem och städade lite och så.
Nu ligger jag här. Vet inte vad jag fortfarande gör uppe direkt. Ska nog somna till någon film eller något. :)
Bildbrist för tillfället.

Who? Who? Who, cares?

Ligger och kollar på Glee just nu. Det kan vara lame ibland men jag gillar det ändå.. Är på säsong två just nu. Haha har kollat på 12 avsnitt sen igår. Yeeeee Kommer förmodligen kolla klart säsongen inom snar framtid! Haha

Glee

Nu har jag varit ute en runda och ska ta mig en kopp te och börja kolla på andra säsongen av Glee! För nu har min vän Ocean gett mig en sida där det finns duktigt mycket serier och filmer som man kan se online så slipper man ladda ner :) Sen går jag nog och lägger mig om jag inte sticker till Emma en stund eller sover där. Vet inte det än.
Meeeeeen hejdå!

1,3 mil

Hallo, har precis duschat och ska ut och gå en runda på 1,3 mil med musik i öronen. Behövs efter denna tjockis helgen! Hör förmogligen av mig när jag är tillbaka :)
Sån där fin bild

Sailet

Hej.
Var ju på Sailet igår men först så var vi några stycken som satt hemma hos Ocean och drack och hade det trevligt. Jag drack inte dock men det var kul ändå! Såå vid nio så stack vi in till Karlskrona och stack till Donken och sedan en pizzeria som heter Mischels.. Sedan var det bara att dra ner till hamnen och gå runt och åka lite karuseller och så.
Sitter och är så lagom söt..
Ska bara kolla på ett avsnitt av Pretty Little Liars innan jag sticker ut och springer en runda.

And I don't really care about... If you love me, if you hate me, you can't save me

Hallå! Ska upp till pappa strax och käka innan Emma och jag åker in till stan för att kolla på fotboll.
Det blev inget inlägg för att vi vaknade sent så käkade jag hos pappa och sen så stack jag och tränade. Kändes fett kul att cykla hem i det ösregnet som kom från ingenstans sen ;) Meeeen jag måste gå nu annars dödar Emma mig sen :)
Baloo♥

Fin header.

Haha min nya header är ju fin! Haha. Men jag ska fixa den när jag har hittat ett bra program till det! Såå, feel free to tell me. Det kanske inte går att se den förresten. Men det går väl sen. Jävligt slarvig gjord iaf ;)
Aja ska klä på mig lite och sedan sticka ner och möta upp Emma och Frida för lite pizza :)

I just need to be a little crazy

Det ösregnar det och åskar ute. Love it! Passar Sofies hund för tillfället. Och han springer runt och jagar flugor eller vad det är i min säng. Nice!
I förgår kom Emma hem! Åhåhå. Så skönt att ha henne hemma!
Men nu när jag har ganska tråkigt och alla sover så ska jag sätta på en film eller något. Ciao
Hugo

You had my heart inside of your hand and you played it

Så jävla awesome cover!

Nu ska jag ut och sola lite, har varit dålig på det :p