Transformers 3

Nu har jag bokat biljetter till Transformers 3-premiären på onsdag! För att jag är en ubertönt :3
Jag gillar verkligen dom andra filmerna, visst 2:an var inte så bra som 1:an, men jag vet inte heller så många filmer där den andra filmen blir lika bra som den första. Men den 1:an är typ klockren för mig, hehe. Något som jag gillar är när bilarna förvandlar sig till robortarna. Jag älskar ju snabba/snygga bilar även fast jag inte vet något om dom egentligen heller.. Hehe. Och något jag inte heller vet något om är specialeffekter och sånt så i mina ögon tycker jag att dom har gjort filmerna bra med actionscenerna.
Men något som jag tycker är dåligt nu i den tredje är att det inte är Megan Fox som spelar huvudrollens flickvän som i dom första filmerna. Sånt tycker jag är dåligt faktiskt, när man byter skådespelare till en karatär i filmer efter att man redan har haft en annan i dom första filmerna. Dessutom är den nya tjejen blond och det är ju inte direkt Megan Fox. Menmen, får se hur den är! Och Bumblebee är min favoritbil tror jag. Orkar nog inte skriva om handligen till filmerna så ni får söka på google eller kolla trailerna.
Ja, jag är en ubertönt som sagt! :)

And I'm feeling good

Gud har hittat en sån skön låt! Hörde den när jag kollade på Chuck. Hehe..
Men jag måste säga dom har mycket bra musik i serien alltså :)

Nina Simone

Det har varit en mycket härlig dag för övrigt, vi gick ut till havet och låg där och solade typ hela dagen eftersom det var så fint väder. :]
Åh sommar

Bild från förra året

Chuck hela dagen

Är ute på Sturkö och inte på Västkusten längre :) Det var en trevlig vecka men skönt att vara hemma. Hos morfar är det typ som hemma så det är skönt. Men iallafall. Har legat och kollat på Chuck hela dagen (y) Awesome serie.
Man blir beroende! Jag och min syster har snart kollat klart alla säsongerna. Gah :o Kommer kolla om dom efter ett tag om jag känner mig själv rätt.. Hehe. Mycket svårt att säga vilken person som är favoriten faktiskt.
Nu ska jag strax äta den senaste middagen i mitt liv. Tror jag?

Charlieissocoollike♥..

Hej. Sitter uppe på Västkusten och kollar på Charlieissocoollike. Så cool snubbe, så jävla söt/snygg. :o
Tackar Mathilda min vän som visade mig, men nu är jag beroende. Typ.
Och imorgon ska vi till Liseberg! Awesome.Ineviable

Hallå! Måste klippa grannens gräsmatta idag. Eller ja bli klar med den iallafall. Haha.
Men på lördag åker jag till Västkusten med Linnea, Moa, pappa och Susanne. Trevligt. Ska försöka att inte glömma kameran som jag höll på att göra när jag skulle till Paris. Haha.


Den här låten påminner mig väldigt mycket om förra sommaren.
Åh, sommar

Hos Emma

Har nästan nyss vaknat upp hos Emma. Har bara käkat lite frukost och så. Hon ligger ju fortfarande och sover dock så jag får väl sitta här ett tag till om jag inte väcket henne..
Idag kanske, om jag inte stannar här så ska jag träffa Mathilda. :) var ett tag sen man träffade henne.. Och jag har inte så mycket mer att skriva. Men jag lever. haha

Hittade den här i Emmas kylskåp igår när vi skulle ta juice, haha.

Hon gråter varje kväll, instängd i en cell och hennes röda flätor börjar färgas grå

Hej. Hemsk uppdatering men det har varit så mycket med Västerås, skolavslutning och hela köret! Men kul har det varit. Och nu är det sommarlov :D Som man har längtat! Nu ska jag ut och steka i solen innan mamma kommer hem och jag måste klippa gräsmattan.. ^^
Piece..♥