Världen är elak

Nu är det bara två skoldagar kvart för min del! Eller ja om man räknar dom som man sitter bakom bänkarna och sånt. Kan ju säga att det är grymt skönt! Så skolan idag var ändå ganska slapp.
Och glömde nästan eller ja hur man nu kan glömma det. Jag och några utav mina härliga vänner tältade! Haha det var kul men jag var tvungen att missa uterock :( Och det var kallt men vi gjorde upp brasor och grillade och så så det var ganska mysigt faktiskt, så det blir nog mer gånger i sommar sen. Och föresten mina vita Converse är inte alls lika vita längre, har haft dom ett tag men har ändå lyckats med att hålla dom någonlunda vita. Aja, dom går nog att borsta av. Höhö.

Breakeven

Hej, skolan idag var helt ok. Hade min redovisning och det gick bra! Var bara lite nervös men det gick helt ok faktiskt :)
Efter skolan så stack jag hem en stund och sen stack jag och Emma hem till Hampus och träffade han, Linus, Felix och en annan Hampus. Mycket trevligt, mycket roliga konversitioner måste jag säga. Haha. Vi var där några timmar och sen stack Emma till Jernvallen för hon skulle spela match och så gick vi andra in en stund och snackade och så och sen stack jag hem och käkade och så.
Och jag har hittat ett nytt program som man kan lyssna på musik helt gratis, än så länge vad jag vet i alla fall, så att man slipper skaffa Spotify premium för om man inte har det har man ju bergänsade timmar att lyssna på i månden. Men i alla fall, det heter Grooveshark, och man behöver bara gå in på hemsidan så kan man lyssna! :) Mycket bra. Lite segare än Spotify men det funkar! Men nu ska jag lägga mig och kolla på en film så godnatt!  :)

The Script - Brekeven

I'm still alive but I'm barely breathing
Just praying to a God that I don't believe in
'Cause I got time while she got freedom
'Cause when a heart breaks no it don't break even

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks no it don't breakeven... even... no

What am I supposed to do when the best part of me was always you,
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're ok
I'm falling to pieces, yeah,
I'm falling to pieces


Rise Against

Tja. Lyssnade på Rise Against nya album. Endgame heter det. Och det var mycket bra. Har alltid gillat Rise Against, dom verkade så perfekta för dom är inte skrikiga men inte för mesiga heller! Det var min bror Emil som visade dom för mig, jag hade hört dom innan när jag var liten och då tyckte jag inte om dom men nu gör jag det. Det är ett väldigt bra band som har gjort sjukt bra låtar! Här några som satte sig för mig iallafall! (från det nya albumet)
Endgame

Satellite

Make It Stop

Midnight Hands

Help Is On The WayOch där är en bild på dom också :)
Nu ska jag ut och gå en sväng!

Awake

Såg en film igår som hette Awake. Kan ha varit en utav dom bästa filmerna jag har sett. Också en utav dom hemskaste.
Den handlar om en kille som är vaken under sin hjärttransplantation opration fast läkarna inte vet om det, och han kan inte göra något eftersom han har fått så mycket muskellugnande och inte kan röra sig. Men han är medveten vad som händer och känner allt de gör med honom. Och jag är jättedålig på att förklara :]
Och jag hade förmodligen inte velat vakna upp (eller han är ju vaken egentligen men ni fattar vad jag menar) om någon hade gjort så mot mig. Och särskilt inte om min vän hade gjort så.. Ni förstår vad jag menar om ni kollar på filmen vilket ni borde göra för den är duktigt sevärd!
Och han som spelar Clay ser ju inte för pjåkig ut heller!

I don't wanna go in the fire, I just want to stay in my home

Detta är ett inlägg som skulle ut igår men jag klantade mig och tryckte bort det ^^ Men här är lite låtar från The Vampire Diaries soundtracket. Det är så snygga människor i den serien. Siick. Men nu sticker jag till skolan skulle jag tro :)
The Dobos - Fables

MGMT - Kids

Bat For Lashes - Sleep Alone

Switchfoot - Yet

The Fray - Never Say Never

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting

Är nu mera beroende av denna låten med Veronica Maggio!
Inga kläder


Men nu ska jag upp till Pappa och käka lite med Susanne och Moa :)

Liten somrig bild som jag tog för ett tag sedan.


When I'm down down down down down can you pick me up

Min bror, som vi hälsade på i Paris länkade en låt till mig nu så blev jag alldeles salig!
Snubben som sjunger heter Isak Strand och nu när jag har kollat lite låtar (typ tre stycken^^) och så med honom så måste jag säga att han är väldigt bra. Men det blir ofta så för mig i alla fall att jag tycker att dom mesta av resten av låtarna är bra med ett band eller en artist om man fått ett bra första intryck :) Men dom låtarna jag har hört nu är det med The Resin Band också.
Pick me up

Put on your dancing shoes

Floors and wine

Den högst upp är bäst.
Men nu ska jag byta om och sedan sticka och träna fotboll. Ciao

Hoffmaestro

Hoffmaestro är verkligen ett bra band! Har inte hört en enda dålig låt med dom, än. Min bror länkade en låt med dom för ganska längesedan, The Storm hette den. Och jag blev helt förälskad och lyssnade ganska mycket på dom. Men sen slutade jag lyssna på dom nästan av någon anledning men nu har jag börjat lyssna igen. Och dom har ju ett ganska nytt album. Har inte lyssnat på alla låtar än men dom har jag hört är väldigt bra!
Och jag har förmodligen aldrig använt ordet "dom" så mycket i ett inlägg förut ;)

Highway man


Memories In Blue

The Storm

So do you

Seize The Day