Sex and the city

Har börjat kolla på Sex and the city i säsongordning! Än så länge har jag kollar på sju avsnitt. Och det har varit idag. Eheh. Men jag började kolla med Emma när vi kom hem från skolan och sen har jag bara kollat vidare. Gillar det väldigt mycket faktiskt. Och eftersom jag har ton med läxor så ska jag lägga mig i sängen, käka clementin och kolla vidare lite. Vi hörs!

Supermassive black hole

Nu när jag fick lite tid över innan skolan så kan jag lika väl skriva ett inlägg eftersom jag är så dålig på de. Eheh.
Min helg har varit jättebra!

Fredag: Började med att jag och Emma stack ut till stan en stund sen stack jag hem och sov. Behövde det eftersom jag håller på att bli sjuk.

Lördag: Vaknade tidigt men somnade om vid tio och sov till fem. Haha. Sen blev det kalas för min gudmamma där vi käkade och hade det trevligt! Efter det blev det att springa hem och göra sig iordning för fest för Denice! Hon fyllde år så grattis än en gång! :) Men där var det jättekul. Trevligt folk och dans. Sedan kom Emmas mamma och hämtade oss så stack vi hem till henne och käkade pizza och sov.

Söndag: Jag vaknade tidigt och Emma sov typ till två. Haha. Men det blev mest slapp hela dagen och sen träning.

Måndag: Var sjuk och låg hemma och hade Without a trace maraton!
Så har min helg sett ut! Och till helgen nu är det ju Halloween! Niiice.

Erato


Asså jag gillar ju inte Robyns musik egentligen men den här covern. The fuck?! Så awesomeness!

With all the toys in the world, people choose feelings to play with

Hej! Jag sitter nu och kollar lite på Criminal Minds.
Eftersom jag inte har uppdaterat så kan jag ju berätta att min helg har varit bra! Var med Emma och Frida på Bruket en sväng i fredags och lördags, hade inget bättre för oss. Sov hos Emma i fredags också. Och hjälpte Emma med hennes rum på lördagen genom att sitta och hålla henne sällskap och spela spel. Eheh.
Idag har städat mitt rum, eller ja städat och städat är ju inte färdig än. Ehe. Sen kom Mika hit en stund innan träningen så snackade vi sen stack vi och tränade. Nu ska jag kolla klart på avsnittet och sen sticka upp till pappa för att det blir hans vecka nu!
Asså.. HAHA

I deserve somebody who gives a shit

Nu har jag suttit och råpluggat SO i två timmar! Kan det mesta nu. Skönt
Så nu ska jag lägga mig och kolla på Without A Trace och sova.
Weheartit

What would you try if you had no fear?

Kom nyss hem från stan med Emma! Åkte in dit efter skolan med Jonna och Emma så käkade vi pizza på Katrins. Gott!
Så nu sitter hon och jag här och lyssnar på musik! Nice. Har inget mer att skriva om just nu. Bye
hon kommer döda mig om hon ser denna. Eheh

Oh, i'm sorry. did my back hurt your knife?

God kväll! Sitter just nu och kollar på fotboll. Sverige - Holland. Står än så länge 1-1 för er som vill veta.
Skoldagen idag har varit bra. Hade ju matteprov och det gick faktiskt ganska bra. Givetvis glömde jag ju SO-boken i skolan och vi har ett jättestort prov på torsdag. Menmen, får ta hem den imorgon. Eheh. Nu ska jag kolla vidare på matchen så ska jag duscha och sen gå och lägga mig och kolla på film.
Bildbrist. Har inte riktigt haft tid att ta några bilder på den senaste tiden, så det fick bli två finfina bilder från weheartit

Without a trace

Hallå! Har inte varit på humör för att blogga. Men nu är jag på bättre tankar!
Men min vecka (förra veckan) var helt okej. Skolan var ganska lugn. Men på fredagen var det fest för Ciccie, som fyller år idag, grattis:), och det var skitkul!! Alltid kul att få träffa nya människor och vänner! :) Och jag tog inga bilder för att min mobilkamera suger och jag glömde att ta med mig kameran. Eheh. Men det var en minnesvärd kväll!
Nu sitter jag och kollar på Without A Trace och ska kolla över lite på matten som vi har prov på imorgon med en kopp te.
Lånade några utav dina bilder Ocean om det är lugnt :3

The good life

Godmorgon! Har precis gjort mig iordning och käkat frukost. Så nu sitter jag här och lyssnar på musik. Emma kommer strax så då ska vi sticka till skolan. Har egentligen inte att skriva om.. Haha. Hejdå



Everywhere i go

3 October
Åh. Så skönt med October!
Skolan idag var faktiskt ganska bra. Dock var ju badet sådär. Var tvungen attt göra något test som var ganska jobbigt. Hehe. Och så har vi ett jättestort prov snart i SO. Blää. Fick också betygen. Eller ja nästan betyg. Omdömmen typ. Har inte vågat kolla igenom alla än. Haha. Men nu så efter skolan så var Emma här en stund med stack hem till Frida så kommer dom hit sen :)

Söndag

Hej! Håret blev typ brunt.. :( inte nöjd alls. Men ska se ifall jag kan slinga det senare idag så det blir lite ljusare!
Håller iallafall på att städa och packa nu. Det blir ju pappas vecka veckan som kommer. Men det kommer bli uppdaterat ändå eftersom han också har en dator nu. Hehe. Min helg har varit helt okej. Lugn och så. Men nu måste jag fortsätta så jag hinner med allt shiet jag ska göra innan det blir ny skolvecka!

Full steam spacemachine

Sitter just nu och lyssnar på Royal Republic. Nice! Ska strax ut och klippa gräsmattan och ikväll blir det att färga håret!! :D Är så trött på det egentligen men eftersom jag vill ha min naturliga hårfärg så letade jag och hittade en som vad nära nog.