Fredag..

..och jag sticker till Mika med guran! :D

A place only you can go

Tja! Nu har jag precis gjort min sjukgymnastik eftersom jag har ont i knäet. Och det var ju inte lite jobbigt så kommer förmodligen ha träningsvärk imorgon. Höhö. Ska strax ner och duscha men måste vänta på lite varmtvatten och medans jag väntar ska jag kolla på ett avsnitt av nya säsongen av How I Met Your Mother. Happiness! Eftersom jag har sovmorgon imorgon blir det nog det senaste avsnittet av The Vampire Diaries också. :)
Kommer bli så sköönt med fredag!


Finaste låten jag hört!

The reckoning

Hej! Har precis städat lite och ska börja med maten till mamma kommer hem. Lax. Gott!
Slutade vid tjugo i två idag. Skönt! Lyssnade på NEEDTOBREATHE's nya album. Awesomeness!
Kan ladda upp några låtar sen kanske. :)

Ritade lite


Good good

Godmorgon! Sitter just nu och beundrar Royal Republic-biljetterna som mamma kom in och lämnade i morse!
Ska se dem med min bror som hans födelsedagspresent. Jag är taggad!! Men nu måste jag hitta ett par strumpor och sticka till skolan.

The last living rose

Har bytt header för tillfället. Bara tills jag har tagit lite andra bilder och så.
Festen i lördags var riktigt rolig! Så härliga och roliga människor vilket ledde till mycket skratt!
Så höstfesten får fem stjärnor av mig!
Skolan idag var helt okej! Gick ganska snabbt även fast jag var trött. Har massor med läxor som jag måste plugga på ikväll och imorgon.. Aja ska iallafall ut och gå med mamma och Emma en runda och ta lite bilder!


Underbar låt som är min drog nu!

Höstfest

Ikväll blir det höstfest här hemma med massa trevligt folk! Har gått och städat och förberätt och så hela dagen. Nu har jag städat klart min rum ännu en gång och ska höra med mamma om hon behöver hjälp med något mer innan jag går ner och duschar. Vad jag vet så kommer det drygt 30 pers! Niiiice! :D Hoppas ni får en fin lördag för det ska jag ha!
Rolig bild..
Och jag kommer att ta bilder ikväll! Eheh

Sovmorgon

Godmorgon. Har sovmorgon till halv tio, men givetvis tänkte jag fel och trodde att det var till halv nio.. Så nu sitter jag här reda att gå till skolan. Haha :( Men ska iallafall käka frukost med pappa så jag ska kila upp dit strax. Och nu har jag en dator och internet där uppe med. Wohoo!

The lazy song

Haha jag känner mig lat idag och nu sitter jag och lyssnar på Bruno Mars.
Kom hem från träningen för en stund sen. Ingen hårdträning men var trött ändå. hehe.
Måste hinna städa och duscha innan jag ska gå och lägga mig, och kolla på senaste avsnittet av Glee! Niiice
Min dag idag har varit helt okej. Var ju övertrött i skolan så jag skrattade åt allt vilket del fick höra. haha. Men det gick faktiskt ändå bra på lektionerna, är förvånad över att jag inte somnade. Aja nu måste jag skynda mig om jag inte vill bli färdig nästa år.

Never say never

Nu sitter jag här i reklamtiden för jag, min syster, min bror och mamma sitter och kollar på CSI NY men massa onyttigt. Fett gott. Helgen har varit mycket bra! Skönt att vi hade studiedag idag. Men imorgon är det tillbaka till skolan. Får se om jag kommer att orka gå upp. Haha. Nej nu börjar det igen. Godnatt
Saknar Paris!

18 september

Jaaa, mamma har ju väckt vid tio för att jag ska ut och bära ved med henne. Niiice.
Igår var Mika här iaf, det var väldigt trevligt, vi träffade Emma lite och så kollade vi på Disneyfilmer typ. Först på Vägen till El Dorado och sedan kollade vi på Lejonkungen med min syster och Sofie. Hehe. Ikväll ska jag träffa Mathilda, det ser vi framemot! Bye

Yee♥

Nu ska jag käka tacos med mamma och Emma. Niiice

Onsdag

Hallo! Ska alldeles strax sätta mig och plugga lite spanska. Om jag inte går upp lite tidigare imorgon och gör det då istället? ;) Ska iaf ha idrottdag imorgon inne i Ronneby. Får se hur det går. Men dom har ju satt det så att man hinner ha spanskan innan vi sticker dit. Haha..
Aja, skolan idag var ganska lugn, slutade vid tjugo i 2. Så Emma följde med mig hem efter skolan så stack jag, hon, mamma och min bror till morfar och käkade och tog det lugnt och så där. Sköönt!



Do you feel cold and lost in desperation
 
You build up all the failures all you've known
  
Remember all the sadness and frustration
               
And let it go, oh oh oh oh, let it go

When you came in the air went out

Godmorgon! Nu har jag gjort mig iordning och ska strax upp till pappa och käka frukost med honom eftersom vi inte ser varandra så mycket när det är mammas vecka.. Sitter också nu och lyssnar på lite spansk musik. Haha. Men nu måste jag gå om jag ska hinna! Ha en bra dag :)

I'm on fire

Nu har jag gjort mig iordning och sitter och lyssnar på fin musil. Ska strax sticka till skolan. Är väldigt trött, passar ju bra till rubriken. Låg uppe och kollade på film igår ^^

When you're starting to lose me, I'm already gone

Hej. Det har varit sämst uppdatering denna veckan men det har varit pappas vecka och han nya internet har slutat fungera typ. Niiice
Sköööönt med helg nu! Min skolvecka har varit helt okej. Men har redan fått massa läxor. Suck. Aja, nu ska jag kolla på ett avsnitt av Family Guy sen ikväll så ska jag hem till Mika en stund! :)

En liten slarvig bild

Cry baby cry i don't need to know why

Såå igår var jag först med Mathilda i Karlskrona! Hittade en underbar skjorta, kunde liksom inte hålla mig, och en svart tubhalsduk :)
Kvällen var trevlig sen! Var hemma hos Ocean med Sebastian och Lars och kollade på någon creepy dockfilm.. o.O Samt Shaun of the dead och Vampiers suck! Mycket trevligt. :)
Nu ska jag, mamma och min bror käka frukost och sedan åka ut till min morfar en stund!


Royal Republic ♥

Borde sova så..

godnatt!

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Ligger just nu och kollar lite på Family Guy och ska strax göra mig en kopp te!
Imorgon ska jag och antingen Emma eller min syster åka in till Karlskrona och kolla lite. Och detta var vad jag fastnade lite för när jag kollade på nätet innan!

Ginatricot 99:-
Ginatricot 149:-
H&M 149:-

Johnossi

Nu medans jag väntar på att maten ska bli klar så kan jag ju skriva om ett utav mina favoritband, Johnossi!
Var och såg dom live förra sommaren. Jag dog lite sådär smått. Så jäääääkla bra!
Ja Johnossi består ju bara utav två medlemmar, den enda heter John och den andra kallas för Ossi. Så en trummis och en gitarrist. Gryyymmma! Jag ska se dom någon gång igen!!
Första låten jag hörde med Johnossi var Man must dance. Tyckte att den var så jäkla bra så efter ett tag så började jag lyssna på dom mer och mer!

Fem favoriterna. :)
1# Man must dance

2# Glory days to come

3# Bobby

4# There's a lot of things to do before you die

5# Party with my pain



We are one

Hallo. Sitter just nu och lyssnar på massa Disney-låtar. Hehe ^^
Pratar också med min vän Mika som också är sjuk så jag kanske sticker till henne ikväll så sjukar vi oss tillsammans. Men nu ska jag ut och hjälpa mamma med pizzorna. Nice!
En bild jag tog för en stund sen för att jag hade så jävla tråkigt!

Welcome home

Godmorgon! Haha eller det kan ju jag säga iaf. Vaknade för en stund sen och sedan dess har jag fixat lite med headern och lite andra grejer, om ni inte ser det klicka på F5. Ja som ni säkert förstår så var jag hemma från skolan idag. Igen.. Fick bli hemma en dag till så att jag kunde ha vilat upp mig och så.
Men ska gå och möta upp Emma om en stund, måste ha lite frisk luft, så ska vi hit sen och förmodligen göra te och snacka lite och så!


Här är en låt som jag lyssade jättemycket på förra hösten!

Höst snart?

Åååh hösten är på väg! Längtar tills man kan ta på sig halsdukarna, ta fram höstjackorna och tända värmeljus!
Några bilder från förra året med min gamla kamera.

Do you wanna touch

Hejsan. Idag mår jag bättre! Har inte ont i öronen, ingen feber. Bara lite ont i halsen. :) Så det blir nog skola imorgon.
Har legat och kollat på Gossip Girl hela dagen och bara frisknat till. Har varit ganska skönt faktiskt. Såg också finale episode av Pretty Little Liars. Måste säga att det kändes inte riktigt som att det skulle ta slut där.. Aja, just nu ligger jag och lyssnar på musik och ska strax kolla på några fler avsnitt av Gossip Girl!


En mycket bra cover från Glee