Kääk

Blir att ut och käka ikväll med la familia och sedan vidare till Mathilda där jag och Mika kommer att sova tills fredag :D Ha en bra dag!
Passar på att inviga klänningen jag fick i lördags

Nice

Måste ha!!
¨
Lite fina linnen och klänningar jag skulle kunna göra av mina pengar på som jag fick i lördags!

Titta vad jag fick!

Kom precis hem från skolan och på trappan stod det ett paket från CDON. Satt även en lapp på paket där det stod "Grattis Moa! Presenten följer med en utmaning! Hitta apparaten till den i källaren! Ha det gött idag/Emil"
Så det kom alltså från brosan i Kalmar, eftersom han inte kunde vara här till min födelsedag imorgon så fick jag det på detta viset i alla fall. Aja, jag öppnade det och inuti fanns Mumford and Sons-albumet Sigh No More i LP-form!! Shiiiet, så jävla coolt! Blev asglad. Tack så mycket Emil!! Kommer lyssna på den hemma hos mormor tills vi hittar våran LP-spelare här hemma!!

Överraskningsfest!

Jag spenderade min fredag och halva lördagen hos Mika, skulle hem och fixa till min på kvällen vid sex för att vi skulle på fest. Kommer hem till mamma och där står min familj, släkt och vänner och sjunger "Ja må hon leva". Wow. Jag ska erkänna att jag blev så paff och mållös att jag började gråta av lycka. Det var så fiint! Åååh. Sedan kom alla fram och kramade mig och grattade. :')
Så då hade alla planerat detta i veckor, därav jag var hos Mika i ett dygn för att de skulle kunna förbereda det sista. Mamma hade lagat min favoritmat och efterrätt. Alltså, jag har den bästa släkten och familjen, och de bästa vännerna som finns! Tack så himla mycket för allt!! Älskar er
¨
Några utav grejerna jag fick. Men jag fick även en cykel, vårdgrejer, pengar och lite annat smått och gott.

The cave

¨
Sådärja, nytt rum! Och detta har min bror Johan gjort till mig, målandet och det då. Tack så mycket, blev sjukt nöjd!! Så stort och luftigt! Dock har jag inte fått upp allt på väggarna men det kommer. :)

Jack Vreeswijk

Var och kollade på Jack Vreeswijk i Lördags! Fan vad bra han var! Jag vågade faktiskt gå fram och tacka för en jättebra spelning och fråga om en autograf också :D Han hade också en grym gitarrist med sig som spelade. Grymt var det i alla fall!Stan med finaste

Sticker in till stan med finaste vännen Mathilda som fyller år idag! Grattis!! :)