Himmel
Upp till pappa

Äntligen fredag och nu sticker jag upp till pappa och visar kameran för honom!!

UtkastSådär. Nu har jag städat och den nya lampan är upphängd. Imorgon efter skolan blir det fotodags med Emsu! Hörs :)

Den har anlänt..

  


..och den är fucking awesome!! Älskar den
Har mest testat på och lekt idag!! Har ju aldrig haft en systemkamera tidigare ^^

NU ÄR DEN BESTÄLLD!!!


Och jag är sååååå lycklig! Trodde jag skulle få behöva vänta till den sista September men jag hade pengar! Åhåhåhåhå :3 

Are you Iron Man?

Hallå. Jag har tillbringat min kväll hos först Mathilda och sedan hos Mika. Marie, Mathildas mamma, fyllde år så vi har varit där och käkat och firat henne. Mycket trevligt :) Grattis igen!
Jag drog sedan och träffade Mika och vi hämtade pizza ,som jag va alldeles för mätt för, och gick hem till henne och kollade på Iron Man 2 med hennes familj. Så jävla awesome film. Love!
Och nu är jag hemma hos mamma igen och ska gå och lägga mig och kolla på Criminal Minds eller Transformers. Have a good night!

Summer's over

Ja.. Nu är sommarlovet slut. Det har väl inte varit någon direkt sommar men o andra sidan så bor vi ju i Sverige så man får tänka lite på de ;) Mitt sommarlov har annars varit helt okej. Har inte gjort något alls egentligen mer än åkt till min syster i Oslo. Haha. Mitt liv.. Men det har varit skönt också nu eftersom jag inte vet riktigt vad som väntar detta skolår.
Bytte design btw.
Nu ska jag duscha och fixa lite stuff inför imorgon. Ciao

Autumn ☂

Just nu sitter jag i ett städat rum (:O) med massa doftljus och lyssnar på mysig musik. Längtar till hösten när man får ta på sig varma halsdukar och mössor, vara ute bland de färgglada löven, gå långa promenader med musik i öronen och andas in den kalla luften, gå in och sätta sig med en varm kopp choklad framför brasan i mitt rum och sedan gå och lägga sig till ljudet av regn. Längtar!

Canon EOS 1100D

Digital SLR-kamera med 12,2 megapixlar, 2,7" LCD och 18 - 55 mm IS-objektiv.


I September är den min!

I'm sorry

Är i Sverige igen. Har varit det sen i söndags. Had a great time, men skönt och vara hemma :)
Har varit inne i Karlskrona idag också. Fick med mig 2 par svarta jeans, underkläder och en mysig, höstig kofta från Gina. (Och jaaa jag längtar till hösten! Älskar hösten!!) Kom hem från Kelcen för en stund sedan, Emma va också där och vi snackade lite och hade det trevligt!
Ligger nu och kollar på The Big Bang Theory och ska snart sova!
¨
:')