Tar påsklov


Like shit

Hej vad händer, hur mår ni, hur mår jag? Like shit. 
Har varit sjuk i nästan en vecka. Har hunnit kolla klart på båda säsongerna av Game of Thrones (!!), första och halva andra säsongen av Modern Family (grym-t), andra säsongen av New Girl (fucking love it, har skrattat som fan). Resten av tiden har jag sovit. Eller kollade på några avsnitt av Robin Hood eftersm jag hade set det några gånger innan och tänkte seems awesome. hmm, no. Not really. Gjorde det dummaste och jämförde det med Game of Thrones. Det sög ju då. Jag måste nog säga att Game of Thrones kan vara den bästa serien jag någonsin sett! It's fucking awesome. Den har allt. Japp, jag har hunnit utveckla ett obrytbart band mellan mig och en serie ännu en gång, denna gången lite starkare. Första avsnittet på tredje säsongen kommer på måndag. I can't fucking wait. 
Jag har nu presenterat serien för min syster på min brors 60 tum TV nu, och jag och min bror planerar att kolla på det första avsnittet på den TV:n på måndag fuck yes, så nu ska jag återgå till tittandet. 
Anigif_enhanced-buzz-6716-1363884616-28_large
Tumblr_mjztv6xckx1r12sfko2_500_large
Tumblr_mh25bflgbq1r6uauso1_500_large
Har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde i detta avsnittet! 
Tumblr_inline_mjb85stbli1qz4rgp_large
Tumblr_miu2aq8zeo1qbjt25o1_500_large
Tumblr_inline_mihht1mqvb1qz4rgp_large
Tumblr_mk5aru4nmz1qb6x7co3_250_large
Tumblr_mji90s613v1qg0lheo2_250_large
Tumblr_mjxfgetjfx1qcqa3io1_r1_500_large
 

Game of Thrones


No.

Snow, wht are u doin. Snow, stahp. Pls


Atm

 The Dubliners – The Rocky Road To Dublin

 

Instagram


Lördag

Hallå, vad händer? Just nu ligger jag och fryser i soffan, fucking vinter, stahp pls. Ikväll blir kanske en sväng ner till Mathilda.


Me atm


Just nu


Söndag

Vaknade relativt sent idag, gick upp, åt frukost och kollade lite på tv. Senare mötte jag upp Mathilda och Mika med Baloo och vi gick en lång härlig runda i solen, fab! Efter det blev det hem, lämna Baloo och vidare ner till Mikas pappa för kycklingsallad som va delicious! Sen dess har jag legat i soffan och kollat på tv med fysik och matteboken, stängda. Jag äger! Men nu så.


Helg

Fredag: kom hem från skolan och gick ut med hunden och väntade in Mathilda, Mika, Martin, Bordes och Gustav. När de väl hade anlänt så blev det tacos! Fuck yes. Senare blev det massvis med godis och Eldorado :3
Lördag: vaknade av att Mika stod och hoppade på mig, griet! Upp, god frukost och gott sällskap fram tills för några timmar sen :) nu har jag precis käkat lax och kollar på Family Guy