Första advent

Sämst på att blogga är man ju.
Men jag kan börja med att berätta att förra lördagen var jag och min bror och kollade på Royal Republic! Och dom var så freakin' awesome!! Inte sista gången jag ser dem iaf!

Denna helgen har det blivit mycket shopping lite överallt! Var inne i Karlskrona med Mika i fredags och käkade på Subway och kollade runt lite, hittade två tröjor och ett nagellack!
Så var jag i Växjö igår och spelade fotbollscup. Mycket kul var det även fast det inte gick så bra. Var ju ganska trött eftersom vi åkte halv sju på morgonen ;) Så när vi var och käkade emellan matcherna så var vi ett köpcentrum och jag hade inte så mycket pengar med mig så det blev två nagellack.
Och nu är jag hemkommen från Ronneby med mammsen. Vi var och käkade kinamat och kollade i affärerna eftersom det var julskyltning. Hittade två tröjor och öronhängen!
Jag är nöjd med min helg!
Oj juste. Det är ju första advent idag! Första ljuset tänds. Jul ♥
Lindex 179:-
Lindex 199:- (ser missfärgad ut på grund av min kamera)
H&M 99:-

H&M 99:-H&M och Bikbok


Tommy-gun

Nu sitter jag här, lyssnar på Royal Republic och väntar på att Emma ska komma hit så ska vi göra Cola, som man äter, ehe. Det är något vi skulle göra med klassen så ska det säljas sen för att få in pengar till klassresan. Tror jag?
Aja, min skoldag har varit bra, men lång! Men fick Vg på fysikprovet iallafall! Rätt nöjd ändå. Men nu måste jag gå. Hörs sen!

Brick by boring brick

14 November
Jag sitter nu och väntar på att min hund ska käka klart så att vi kan gå ut och gå en låång runda!
Jag hade tänkt att jag skulle inviga min gröna nya jacka nu eftersom vi kunde hämta den idag när vi fixade ett minutenkort till mig på banken! :D Den är nice som faen.
Som en sen farsdagspresent så gjorde jag våfflor med glass och sylt till pappa idag. Han blev nöjd och jag också. Men nu ser det ut som om hunden har käkat klart så nu går jag ut med lite underbar musik i öronen så kanske vi hörs sen.

Paradise

Hola. Min helg har varit bra. Det känns som om jag skriver om samma saker, när jag väl skriver. Men jag få la ändra på det.

Min mamma var så snäll och kom hem med detta fina nagellacket idag. Tack!

Intressant!


Ten million slaves

Jag sitter nu och lyssnar på lite soft musik, spelar och väntar på att Emma ska höra av sig.
Idag åkte jag och mamma in till Ronneby för att kolla på vinterskor och vinterjacka, hittade båda delarna. Köpte bara skorna dock för att det fanns inte tid till att köpa jackan så mamma ska hämta den på tisdag! :)
Men skorna köptes på Skokällarn och jag blev nöjd. Hade egentligen kollat in ett par andra men jag har planer på att köpa dom när jag får mina pengar sen. Jackan hittade jag på Lindex, grön. Ehe
Men vi var iallafall och åt på Bergslagskrogen och shit så gott det vara.. Är fortfarande mätt. Haha!
Nej nu får jag städa undan tror jag!
Möjligtvis tagen med den sämsta mobilkameran någonsin men det är ju alltid något

Skin and bones

10 November
Var hemma från skolan idag, försov mig och mådde inte bra. Ehe. Har kollat på Bröderna lejonhjärta, var ett tag sen, och sen har jag kollat på Sex and the city resten av dagen. Rätt nice. Åh, jag har även käkat upp ett helt piggelinpaket. Eheh.
Men nu sitter jag här och lyssnar på Foo Fighters och The Fray! Ska strax ner till duschen. Imorgon blir det iallafall skola. Sen det ska bli så skönt med helg!!
Kemi

Hej! Min dag har varit bra. Lång iof och jag hittade inte mina nycklar på hela skoldagen eftersom dom var borta. Fick panik. Haha. Men nu har jag hittat dom.
Emma följde med mig hem efter skolan för att vi sa att vi skulle plugga med det blev ju inte så direkt. Haha. Hon käkade här och så sen drog hon hem och jag gick ut och gick en lång runda med hunden och kom tillbaka för en stund sedan. Så nu sitter jag här med Kemiboken i högsta hugg. Fett tråkigt. Har prov imorgon och jag har inte pluggat. Men det känns som om jag kan det ganska bra ändå.
The vampire diaries♥

mtv ema 2011

Kom nyss upp ur duschen och sitter nu och kollar på MTV EMA galan. Vet inte om det sitter ihop eller inte. Haha.
Ska gå och lägga mig sen och kolla på The Vampire Diaries! Bye

Cut my life into pieces, this is my last resort

6 November
Kom hem till mamma för en stund sen. Måste städa och plugga lite innan träningen som börjar vid fyra. För sen kommer jag inte orka det. Fick inte så mycket sömn inatt med tanke på hur länge jag var vaken. Men mitt höstlov har varit bra. Jag har fått vila ut vilket jag behövde. Men det hade ju inte varit fel med en vecka till. Men sen så har det ju varit härliga fester med härligt folk med så det har varit toppen! Nej nu får jag nog faen sätta fart.Tröttnar aldrig på denna låten!

Middag på Café och matsal

Hej!
Kan börja med att berätta att jag var på Halloweenfest i onsdags i Hobys bygdegård. Mycket trevligt och alla var utklädda! Jag var en FBI-agent. Ehe. Det var sjukt mycket folk måste jag säga! Duktigt kul.
Och igår var jag också på en liten fest hos min vän Denice där man också skulle klä ut sig. Hade inte riktigt samma kläder på mig men var ändå en FBI-agent. Det var också trevligt.
Och ikväll så ska jag och pappa strax ut och käka på Café och matsal. Sen får jag se vad kvällen har att erbjuda.