Vill ha!


Mörk torsdag

 
Med choklad, en brasa och Mumford & Sons blev allt genast mycket bättre :) 
(ALLTSÅ MUMFORD & SONS NYA ALBUM, FUCKING DÖR!!!!!!!!!)

Min eftermiddag

 

Serieseger!!

Woooooohooooooo, serieseger med damsjuan!!!!
 

Breaking News

Hallå, har haft en trött dag idag. Somnade sent och gick upp tidigt för att sticka till praktiken, som denna gången sker på hund dagiset i Sörby. Alla hundar och människor är härliga och jag trivs väldigt bra :)
Slutade sent så jag cyklade hem till Mathilda direkt och spenderade min kväll där vilket va mycket trevligt som alltid. Kom hem för en stund sedan och nu ligger jag i soffan och kollar på Breaking News med Filip & Fredrik. You gotta love them!

 

NY DESIGN

Åh, fina Ocean har fixat en ny design till mig! Jag är mycket mycket nöjd tack så mycket min vän! :)
 
Min helg i Stockholm har varit bra. Vi kom fram relativt sent på fredagen (efter att ha stannat i Kalmar på New Yorker, love) och va alldeles för trötta för att göra någonting så vi satsade allt på lördagen istället. Jag, min syster, mamma och mammas kompis gick på stan medans mina bröder gick och kollade in Vasa. Jag hittade inte allt jag skulle men fick tag på fina grejer ändå! Köpte massa T-shirts med roliga tryck på :3 Efter en hel dag med shopping och mat så stack vi och kollade på musikalen Jesus Christ super star. Inte riktigt vad jag förväntade mig men underhållande och speciell. Idag åkte vi tidigt för att hinna med sista seriematchen som slutade 1-1. :) 
 

Finfest

Glömde säga att jag va på finfest i Hoby i Lördags! Man skulle klä upp sig med klänning eller kavaj och grejer. Kul med lite tema på festerna! För min del blev det en väldigt lyckad kväll och jag hade det skitkul! Tog inga bilder alls btw. 
But this was my look
 

Tröjor


Lite kläder jag är förtjust i och ska titta lite närmare på när jag åker till Stockholm. Vill verkligen ha med mig de två sista hem! 

Hjälp?

Behöver en ny design. Och jag vet inte hur man gör en. Så om någon tycker det är kul o göra så kanske du kan hjälpa mig? :)
 

Har en del o göra

 

Drar en sväng till Wellness


We♥itSå jävla snygg/snygga
Sjuk

Ja men då ligger jag hemma i soffan och är sjuk medans jag kollar på TV. Jag hostar, har relativt ont i halsen, fryser och är hade varit helt täppt i näsan om det inte hade varit för mitt nässpray. Haha, vafan?! :( Nej jag får väl göra lite nytta snart and get my homework done for tomorrow.
Bilden relaterar till mina känslor rätt så hårt nu alltså..

Helg

Har haft en fin helg med tjejerna.
Fredag: Jag, Emma och Denice drog till Jonna och spenderade kvällen där med massa tjejmys och snack. Nice! 

Lördag: Mika kom hit och vi gick och käkade hos hennes pappa och sedan gick vi och köpte massa massa godis och gick hem till mig och kollade på Transformers!! Så jävla awesome! 
Söndag: Hade en fin dag med Mathilda. Vi gick till Könsum och köpte chokladmousse och gick sedan hem och satte oss framför TV:n och kollade på Mia och Klara medans vi åt. Nomnomnom. Senare stack jag till Jernvallen för match som gick skit. Aja. Smällar man får ta.
 
 

Let your hair down

 
Åh Royal Republic's nya album ♪♥

Lördag

Nu kommer snart Mika hit och vi ska gå och köpa choklad. Nomnomnomnomonom

Me mele no Lilo

 

Så jävla mysig! 
Nu går jag och lägger mig efter en härlig kväll med tjejerna :)