I want you, i want you so bad it's drivin' me mad

Skrivet 2011-08-19 Klockan 01:45:50

Har inte blivit något inlägg idag för jag vaknade vid 12 och stack direkt till Emma en stund och pratade med henne och Linn en stund och när jag var på väg hem därifrån så ringde Mika och sa att hon hade kommit hem :D Hon har varit borta i 8 veckor så jag rusade hem till pappa och tog cyklen och cyklade direkt upp till henne! Ååh vad kul det var att få träffa henne. Har saknat henne som attan. Och vi hade ju en del att prata om så det gjorde vi och käkade och hade det bra! Sedan var vi båda två så trötta så jag cyklade hem och städade lite och så.
Nu ligger jag här. Vet inte vad jag fortfarande gör uppe direkt. Ska nog somna till någon film eller något. :)
Bildbrist för tillfället.


Kommentarer
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

Skrivet 2011-08-19 Klockan 09:59:50
Just nu har jag en massa tävlingar uppe i min blogg med bland annat samarbeten tillsammans med Ziperall, Stockholmsgruppen Cosmetics, Freebra och en massa andra stora företag. Ni får bland annat chansen att vinna ett zumba paket, skönhetsprodukter, smink, teknik (ipod's bland annat), kläder, smycken osv.



Kika in och pröva din lycka (direktlänk: http://flavoured.blogg.se/category/tavlingar.html) men kom ihåg att alltid läsa inläggen nogrannt :)

URL: http://flavoured.blogg.se/

Postat av: Klara

Skrivet 2011-08-19 Klockan 14:00:01
Hej! Ursäkta jag stör men jag har just fått reda på att man kan få en gratis domän till sin blogg så att man slipper skriva .blogg.se istället för bara .se. Kolla in hur du gör på: http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=3069


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se